Totale overschatting eigen rol

Het CBR heeft dringend artsen nodig om de enorme achterstanden bij de keuring van oudere automobilisten weg te werken. Incompetente organisatie natuurlijk, want deze situatie had je al jaren aan kunnen zien komen en duurt nu ook al jaren. Tot grote schade van de burger.

De dringend benodigde extra artsen die af en toe zo’n keuring kunnen doen, moeten echter wel, zo blijkt nu, eerst een opleiding van 5 weken volgen voordat ze in staat worden geacht vast te stellen of iemand, die al tientalen jaren auto rijdt, dit ook in de toekomst nog zal kunnen. En daar hebben de meeste artsen weinig zin in en tijd voor. Het lukt het CBR dus nauwelijks die artsen aan te trekken.

Niet alleen een incompetente organisatie, dat CBR, maar ook nog eens een club die haar eigen belangrijkheid volstrekt overschat,. Jammer genoeg zijn er meer van dit soort ambtelijke organisaties met veel te grote bevoegdheden en een opgeblazen idee van de eigen rol in de samenleving. Zou Pechtold zo’n club kunnen enig gezond verstand bij kunnen brengen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *